måndag 25 maj 2009

Inte idag heller

Ingen box till TV:n idag heller. Har nu gått 3 veckor. Fan. Nästan så man börja vänja sig vid att inte ha TV. Man anpassar sig. Adaptation.

Dagens föreläsningar var faktiskt intressanta. Handlade bl.a. om nutrition och omgivningsfysiologi. Nutrition innebär ungefär vad man trycker in i kroppen (vanligtvis oralt) och vad som händer med maten när den väl är där. Omgivningsfysiologi innebär vad kroppen klarar av i olika sammanhang, exempelvis på hög höjd eller under vatten. Intressant.

Vädret är nästintill oklanderligt men jag måste verkligen plugga så det blir inget njutande av den skinande himlakroppen ikväll. Sparar detta till en annan dag.

Vädret ja, hoppas att detta håller i sig åtminstone fram t.o.m. helgen. Ska nämligen besöka Falköping och festa med min gamla högstadieklass på Plantis. Ska bli riktigt roligt att träffa alla igen. Vissa har jag inte sett sen just i nian. Det ryktas om att våra klassföreståndare, Gunnel och Ove skulle titta förbi. Det vore angenämt.

United gjorde vad de kunde för att skicka ner laget med de fula dräkterna, Hull, till the Champinship men det gick inte. Å andra sidan, Newcastle har varit så ohyggligt dåliga så de förtjänar fanimej inte en plats i PL. Inte Middlesbrough heller. United spelade med reservlaget för att komma så väl förberedda som möjligt till onsdagens CL-final. Om vila är rätt taktik återstår att se. Sir Alex brukar ju veta vad han håller på med så jag är inte orolig ur den aspekten.

Nadal lär för övrigt vinna sin sjätte raka franska öppna-titel. Finns väl ingen som kan hota? Störste utmanaren lär väl vara Novak Djokovic. Om inte Roger Federer har fått blodad tand efter segern mod Nadal senast..


Topp-3. Roliga dialekter:
1. Östgötska. Låter som de har blivit lobotomerade.
2. Skånska. Alltså sån skånska som inte är riktig skånska. Den som Zlatan m.fl. pratat. Invandrarskånska.
3. Göteborgska. Bara för att alla som pratar den heter Glenn och luktar fisk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar