torsdag 14 maj 2009

Fysiologi

Dagen har varit till brädden fylld med fysiologi. Fysiologi 2 i form av tvenne föreläsningar med start 9.15 och slut 15.00. Fysiologi 1 i form av självstudier i ca 2 timmar. Fattade beslutet att stanna kvar i skolan och plugga och det visade sig vara ett smart drag. Har fått riktigt mycket gjort faktiskt. Skönt. Får nog bli samma upplägg imorgon, fredag till trots.

Igår spelades det innebandy med några diffusa människor. Förmodligen läkare. Har förvånansvärt lite ont i kroppen faktiskt. Det kanske blir värre imorgon. Var ju på bio också, Änglar och Demoner. Den var helt ok, fast den blir nog avsevärt mycket bättre om man inte har läst boken innan. Vissa karaktärer och händelser var av förklariga skäl borttagna (hur ska man annars kunna göra en film på 2 timmar av en bok?) Den var helt klart sevärd. 3/5 fysiologiböcker.

Ska lämna skolan inom en snar framtid (sisådär 7 minuter), och ta tuben hem koppla av. Förmodligen blir det matlagning. Det blir nog falukorv och mos idag, vilket var ett tag sen. Kanske inte det mest näringsrika (det är väl mest tillsatser i falukorv?) men det är gott.

Man United blev för övrigt, i stort sett, klara mästare igår. För inte ska de väl misslyckas med att ta ett poäng på de två återstående matcherna. Inte med tanke på motståndet (Arsenal hemma och Hull borta) som är oerhört formsvagt för tillfället. Nu bes det till gudarna att Carlos Tevéz stannar, då luktar det guld även 2010.

Det var allt för nu, Tse way

Visste ni att om man har två fysiologi-föreläsningar på en dag så blir man omåttligt oinspirerad mot slutet?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar