söndag 24 maj 2009

Händelserikt

Gårdagen var, som rubriken antyder, händelserik. Började dagen med en löprunda. Ca 1 mil. Tog sisådär 50 minuter. ingen fantomtid precis men jag jobbar på det. Sen bar det av mot Nacka och dess forum för lite shopping. För ovanlighetens skull så handlade jag nästan lika mycket som Madde. Ett par blå typskor från Vagabond och ett par grå byxor från HM blev utfallet. Efter denna smått lyckade shoppingtur vankades det fest. Den började hos Felicia för att sedan fortsätta hos Andreas och avslutades senare på Hirschenkeller. Hemma vid ungefär 02.30.

Lärde mig två nya s.k. "öl-lekar". En finns-i-sjön-liknande där man skulle göra olika saker beroende på vilket kort man fick. Den andra gick ut på att en person (Andreas) skulle åka till en öde ö (i fantasin alltså) och sen skulle de andra deltagarna gissa vad denne ville ta med sig. bestämde då om den frågande hade "rätt" baserat på ett tema som bara Andreas visste om. Den som sist kom på temat fick dricka eller hur det nu var. Ganska okomplicerat att utöva men ganska komplicerat att förklara. Eller nåt.

Dagen har hittills varit ganska seg. Är dock inte det minsta bakis. Bara det att man inte kan göra så mycket när ens sambo ska spela match senare på dagen. Dessutom är vädret varierande.
Jag blir lätt väldigt rastlös så det börjar bli lite frustrerande, speciellt när man inte kan se på TV.

Nu ska jag laga lite mat, falukorv och nån form av pasta. Sen blir det promenad till kanalplan och tittande av match, Hammarby - Stattena. Tips: 3-0 till Bajen.

Pittsburgh vann inatt igen, denna gång med 6-2 och har nu 3-0 i matchserien. Det luktar final. Återigen var det Evgenij Malkin som var segerorganisatör. Malkin, denne Malkin. Oerhört bra ishockeyspelare.


Peace

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar